Hopealinja-nimikkoreittimme kulkee Tampereen ja Hämeenlinnan väliä Pyhäjärven ja Vanajaveden kauniissa maisemissa. Matkan varrella pistäydytään Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon. Visavuoren museon pääsylipun voi lunastaa museosta paikan päältä, Visavuoressa käy myös museokortti.

Reitin varrella näet vesiltä Tampereen puolella muun muassa Pyynikin ja Pispalan komeat harjut, Sotkanvirran vaikuttavan kapeikon, Hattulan kirkot sekä tietenkin keskiaikaisen Hämeen linnan, jonka mahtipontiset tiilirakennukset sijaitsevat aivan Vanajaveden rannassa.

Visavuoren lisäksi reitin varrella ovat mm. Lepaan viinitila, Lempäälän kanava, Aulangon ja Nokian kylpylähotellit, Lempäälän Myllyranta sekä Vaihmalan Hovi (15 minuuttia Lempäälän kanavalta).

Hämeenlinna – Visavuori – Hämeenlinna
tiistaisin 8.6.-17.8.2021 ja torstaisin 10.6.-5.8.2021

Hämeenlinna – Visavuori – Tampere sekä Tampere – Visavuori – Hämeenlinna tiistaisin 22.6.-3.8.2021

Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla. Reittimatkoilla tarjolla on laivan vaihtuva lounas, ravintola palvelee a-oikeuksin. Valitse oma reittisi tapahtumakalenterista.

[hopealinjat_button title=”Osta liput verkkokaupastamme »” url=”https://www.hopealinjat.fi/tapahtumakalenteri/”]

Hintaesimerkkejä

* Hämeenlinna – Lepaa 22 €
* Hämeenlinna – Visavuori 32 €
* Hämeenlinna – Tampere 62 €
* Tampere – Lempäälä 32 €
* Tampere – Visavuori 42 €

Hintaesimerkit ovat aikuisen verkkokauppamme online-hintoja,
meno-paluu on 1,5 kertainen hinta.

HUOM! Visavuoren museoon vaaditaan erillinen pääsylippu, jonka voi lunastaa museosta paikan päältä. Visavuoressa käy myös museokortti.

 

Varaa matkasi ennakkoon

Mikäli haluat tehdä varauksen ryhmälle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

Puh. 010 422 5600 sähköposti asiakaspalvelu@hopealinja.fi

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.