Tervetuloa nauttimaan lounas laineilla ja rentoutumaan lasillisen ääressä kauniita järvimaisemia ihaillen. Kahden tunnin kesäisen risteilyn aikana nautit maukkaasta ruuasta vaihtuvissa Pyhäjärven maisemissa.

Huom! Kesä-, heinä ja elokuun risteilyt löydät tästä linkistä.

Laukontori, Tampere
13.5-29.5 ja 1.6.-3.9. ma-su Klo 12.00-14.00 ja 16:00-18:00

Risteily ja ruokailu: 46€, lapsi (3-12-v.) 26 €

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa lippulisä 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Su 15.5. päiväristeilyn liput löydät tästä linkistä.

Rentoudu järvimaisemassa

Päiväristeilyn reitti kulkee Pyhäjärven upeissa maisemissa. Laiva lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta vain kivenheiton päässä Keskustorilta. Pispalan komeat maisemat reunustavat reittiä joka kiertää Viikinsaaren ja pyörähtää Hatanpään Kartanon ja Arboretumin tuntumasta.

Katso reittikartta

Lounasmenu m/s Silver Sky

Rapeaa vihersalaattia raparperivinaigretillä

Balsamicomarinoitua melonia ja fetamoussea

Lempeän tulista varhaiskaalisalaattia

Marinoitua kesäkurpitsaa, paahdettua kikhernettä & jogurttikastiketta

Fenkoli-perunasalaattia

 

Talon nokkossilakkaa

Leipävalikoima & tuorejuustoa sekä tuorehernehummusta

 

Paahdettua lohta, nokkospestoa, karamellisoitua porkkanaa ja paahtoperunaa

Tule laivalle nauttimaan!

M/S Silver Sky on Hopealinjojen moderni helmi, joka palvelee Pyhäjärven mainingeilla runsain antimin. M/s Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvimaisemaan sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Silver Sky on täysiverinen ravintolalaiva. Laivan ravintolasalia reunustavat suuret ikkunat, joiden läpi ihailet maisemia ruoasta ja juomista nauttiessasi. Toisessa kerroksessa sijaitsee kabinetti ja baari. Toisen kerroksen aurinkokannelta ihailet maisemia esteettä ja tunnet raikkaan tuulenvireen kasvoillasi.