Hämeenlinnan iltaristeilyillä voi ihailla upeita maisemia Vanajavedeltä käsin. Vaihtuvien järvimaisemien lisäksi tarjolla myös maittavia ruokia ja juomia. Nauti herkullinen illallinen noutopöydästä tai ihaile maisemia virkistävän juoma kera. Lähde kanssamme viettämään kesäilta laineilla!

HUOM! Myymme MENUA ainoastaan ennakkotilauksesta. Ruoka tulee ostaa verkkokaupasta viimeistään kolme vuorokautta (72 tuntia) ennen laivan ilmoitettua lähtöaikaa. Laivassa on tarjolla kahvilapalvelut ja anniskeluoikeudet.

Katso tarkat risteilypäivät alla olevasta kalenterista.

Laivaranta, Hämeenlinna
9.6.-18.8.2023 Klo 19.00-21.30

Risteilyn kesto 2,5 h

Risteily: aikuinen 25 €, lapsi (3–12-v.) 15 €
Illallinen noutopöydästä: aikuinen 24 €, lapsi (3–12-v.) 12 €

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Lipunmyynnistämme tai laivalta ostettuihin lippuihin lisätään 2 € palvelumaksu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme

Kesäillan tunnelmaa Vanajavedellä

Illallinen laineilla auringonlaskua ihaillen. Upeat järvimaisemat, lämmin palvelu ja herkullinen ruoka takaavat viihtyisän illan. Illalla Hämeenlinnan kaupungin valot loistavat ja heijastavat järvestä laivaan.
Tervetuloa ihailemaan Vanajaveden upeita maisemia!

Auton pysäköinti: Hämeenlinnan rantacasinokymmenkunta 3h paikkaa.
Laiturilta linnalle päin (Tampereen suuntaanmuutama sata metriä niin löydät 6h parkkipaikkoja. Pidemmillä risteilyillä kannattaa pysäköidä läheisiin parkkitaloihin.

Maisemia ja makuja

M/S Silver Star laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Laivassa on herkuista notkuva noutopöytä, josta löytyy syötävää jokaiseen makuun.

HUOM! Myymme MENUA ainoastaan ennakkotilauksesta. Ruoka tulee ostaa verkkokaupasta viimeistään kolme vuorokautta ennen lähtöä. Laivassa on tarjolla kahvilapalvelut ja anniskeluoikeudet.

MENU

Rapeaa vihersalaattia ja vinegretteä G, VEG

Paahtopaistia ja piparjuurta G, L

Päivän silliä G, L

Mummonkurkkuja G, VEG

Marinoituja kesäkasviksia G, VEG

Leipää ja levitettä L (G*, VEG*)

Paahdettuja perunoita G, VEG

Yrteillä höystettyjä juureksia G, VEG

Pitkään haudutettua possua punaviinikastikkeessa G, L

Vaihtuva jälkiruoka L (G*VEG*)