Lasten risteilyt ja tapahtumat

Hopealinjojen palveluista löytyy paljon lapsiystävällisiä elämyksiä. Lapset ovat tervetulleita kaikille risteilyille ja reittimatkoille muutamia poikkeuksia lukuunottamatta (esimerkiksi ohjelmallisia iltaristeilyitä emme suosittele lapsille). Myös ravintoloissa on huomioitu lapsiasiakkaat ja kaikki ruokalistamme antimet on muokattavissa lapsille sopiviksi annoksiksi.

Höyrylaiva Tarjanne, laivan höyrykone sekä monet yksityiskohdat tarjoavat pikkukippareille paljon tutkittavaa ja ihmeteltävää ja mielenkiintoisten järvimaisemien parissa viihtyy pienempikin matkustaja.

Viikinsaaresta löytyy lapsille paljon tekemistä, kuten lasten leikkipuisto, luontopolku ja monia ulkopelimahdollisuuksia, ja saaren kioski ja Ravintola Viikinsaari tarjoilevat evästä koko perheelle.

Näiden tapahtumien lisäksi lapsille on suunniteltu omaa ohjelmaa, kuten Merirosvoristeilyjä sekä Viikinsaaressa heinäkuussa pidettävät Lasten sunnuntait, joissa ohjelmasta vastaa Viikinsaaren kesäteatteri.

Merirosvoristeilyt lapsille ja koko perheen sirkuslaiva

Pienet piraatit liikkuvat taas heinäkuussa Hopealinjojen vesillä. Tänä kesänä kaapataan laiva ja etsitään kadonnutta aarretta. Aarrekartta ei ole aivan yksinkertainen, sillä se pitää sisällään erilaisia tehtäviä, joita edes kapteeni ei ole vielä onnistunut ratkomaan. Ehkäpä merirosvojoukko suoriutuu tehtävästä paremmin.

Risteilyn ohjelma on ohjattua, aikuiset voivat nauttia matkan aikana järvimaisemista sekä laivan ravintolan palveluista.

Hiio-hoi! Hämeenlinnassa voit tänä kesänä hypätä myös koko perheelle suunnattuun sirkuslaivaan ja kokea sirkuksen tunnelmaa järvimaisemissa! Pääset kokeilemaan hauskoja sirkusvälineitä yhdessä perheesi kanssa. Hurjat sirkuslaiset pääsevät myös tutustumaan laivan ohjaamiseen!

Merirosvo- ja sirkusristeilyn hinta 20 € / hlö
(sama hinta aikuiselta ja lapselta)
Hinta sisältää risteilyn, ohjelman sekä jäätelön lapsille.

MERIROSVORISTEILYT NOKIALLA

* ma 2.7. klo 14:00 – 16:30 Osta liput >
* ma 16.7. klo 14:00 – 16:30 Osta liput >

Lähtö ja paluu Nokian satamasta (kylpylähotelli Eden)

MERIROSVORISTEILYT HÄMEENLINNASSA

* ke 11.7. klo 14:00 – 16:30 Osta liput >
* ke 25.7. klo 14:00 – 16:30 Osta liput >
* ke 1.8. klo 14:00 – 16:30 Osta liput >

Lähtö ja paluu Hämeenlinnan satamasta.

KOKO PERHEEN SIRKUSLAIVA HÄMEENLINNASSA

* ke 4.7. klo 14:00 – 16:30 Osta liput
* ke 18.7. klo 14:00 – 16:30 Osta liput

Lähtö ja paluu Hämeenlinnan satamasta.

MUKSUFESTAREIDEN MERIROSVORISTEILY VIRROILLA

Höyrylaiva Tarjanne risteilee Virtain Muksufestareilla perjantaina 6.7. klo 17:00 – 18:30. Hepo Virtanen toimii merirosvona, risteily sopii koko perheelle. Risteily loppuunmyyty.

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme myös toisen merirosvoristeilyn klo 19:30 – 21:00.

Hinta: 12 € / aikuiset & 7 € / lapset

Osta liput tästä >

Heinäkuun lasten sunnuntait Viikinsaaressa

Viikinsaaren kesäteatterissa nähdään kesällä viitenä sunnuntaina esitys Pörrö Possu sottapytty. Pörrö Possu sottapytty on esitys omassa eriskummallisessa maailmassaan elävästä Possusta, jonka hassunkurisiin kommelluksiin sekaantuu myös toiselta planeetalta paikalle lennähtävä welho. Esitys sisältää klovneriaa, tarinoita sekä lauluja ja leikkejä, joihin lapset voivat osallistua.

Pörrö Possun ensi-ilta sunnuntaina 1.7.2018 klo 14.

Muut esitykset sunnuntaisin:
8.7. klo 14
15.7. klo 14
22.7. klo 14
29.7. klo 14

Kesto noin 35 min
Ikäsuositus 3 +

Liput 16 € ( HUOM! sisältää laivamatkat)
Viikinsaaren kesäteatterin lipunmyynti puh 041 477 2949/myynti@viikinsaarenkesateatteri.fi

viikinsaarenkesäteatteri.fi


Omatoimista tekemistä lapsille Viikinsaaressa

Viikinsaaressa on lasten leikkipuisto, josta löytyy muun muassa keinut, merirosvolaiva, keinulauta, pieni liukumäki ja puisia eläinveistoksia lasten tutkittavaksi. Saaresta löytyy myös jalkapallokenttä, minigolfrata sekä paljon pikkurahalla vuokrattavia ulkopelejä. Luontopolulta löytyy varmasti ihmeteltävää ja opittavaa lapsillekin.