Lasten risteilyt ja tapahtumat

Hopealinjojen palveluista löytyy paljon lapsiystävällisiä elämyksiä. Lapset ovat tervetulleita kaikille risteilyille ja reittimatkoille muutamia poikkeuksia lukuunottamatta (esimerkiksi ohjelmallisia iltaristeilyitä emme suosittele lapsille). Myös ravintoloissa on huomioitu lapsiasiakkaat ja kaikki ruokalistamme antimet on muokattavissa lapsille sopiviksi annoksiksi.

Höyrylaiva Tarjanne, laivan höyrykone sekä monet yksityiskohdat tarjoavat pikkukippareille paljon tutkittavaa ja ihmeteltävää ja mielenkiintoisten järvimaisemien parissa viihtyy pienempikin matkustaja.

Viikinsaaresta löytyy lapsille paljon tekemistä, kuten lasten leikkipuisto, luontopolku ja monia ulkopelimahdollisuuksia, ja saaren kioski ja Ravintola Viikinsaari tarjoilevat evästä koko perheelle.

Näiden tapahtumien lisäksi lapsille on suunniteltu omaa ohjelmaa, kuten Merirosvoristeilyjä sekä Viikinsaaressa heinäkuussa pidettävät Lasten sunnuntait, joissa ohjelmasta vastaa Viikinsaaren kesäteatteri.

Merirosvoristeilyt Tampereella

Tampereen merirosvoristeilyt lähtevät Laukontorin satamasta. Rosvoristeilyn ja merirosvoaterian jälkeen rantautuminen Viikinsaareen, missä etsitään hopea-aarretta. Paluu saaresta Viikinsaaren reittilaivalla.

Laivalla ilmoittaudutaan merirosvoiksi, naamioidutaan ja kuunnellaan säännöt. Laivan kaappauksen ja lipunnoston jälkeen nautitaan merirosvoateria. Pikku merirosvoilla on mahdollisuus myös ohjata merirosvolaivaa, josta saa kunniakirjan laivan kapteenilta. Merirosvolaiva rantautuu Viikinsaaren rantaan ja osallistujat saavat aarrekartat hopea-aarteen etsintään. Aarre jaetaan osallistujien kesken ja saadaan merirosvopalkinnot.

Lisämaksusta merirosvoateria 7 €/lapsi 3–12 v, 10 €/aikuinen

MERIROSVOATERIA I Lihapullia & kermaista pippurikastiketta

MERIROSVOATERIA II Paahdettua lohta & kurkku-jogurttikastiketta

 * annoksiin sis. perunasose ja raikas salaatti sekä jäätelö tai kahvi

Seuraavat Merirosvoristeilyt Tampereella järjestetään 11.7. sekä 25.7. klo 11–12.30.

Osta liput verkkokaupastamme »

Merirosvoristeilyt Nokialla

Nokian merirosvoristeilyt lähtevät Nokian Edenin laiturista. Rosvoristeilyn ja merirosvoaterian jälkeen rantautuminen Pyynikille, missä etsitään hopea-aarretta.

Seuraava Merirosvoristeily Nokialla 19.7 klo 11.30–14

Risteilyn rantaosuus Pyynikin rannassa.

Osta liput verkkokaupastamme »

 

Perheille suunnatut risteilyt Tarjanteella Virroilla

Höyrylaiva Tarjanteen seuraavat perheille suunnatut risteilyt Virroilla:

Perheristeily 7.7. klo 16.15–17.45.

Risteily on osa Virtain Muksufestareiden ohjelmaa, ja risteilyllä mukana ovat myös Karhuvaari ja Kitunen.

MuksuFestarit on kokonainen viikonloppu täynnä hurjan hauskaa ohjelmaa perheen pienimmille ja vähän varttuneemmallekin väelle. Katso festareiden koko ohjelma: muksufestarit.fi

Osta liput verkkokaupastamme »

Merirosvoristeily 28.7. klo 12.30–15

Osta liput verkkokaupastamme »

Merirosvoristeilyt Hämeenlinnassa

Merirosvoristeily lähtee Hämeenlinnan laivarannasta klo 14.00.

Laivalla ilmoittaudutaan merirosvoiksi, naamioidutaan ja kuunnellaan säännöt. Laivan kaappauksen ja lipunnoston jälkeen on mahdollista lisämaksusta nauttia merirosvoateria. Pikku merirosvoilla on mahdollisuus myös ohjata merirosvolaivaa, josta saa kunniakirjan laivan kapteenilta. Merirosvolaiva rantautuu klo 15.30 Aulangon rantaan, missä jaetaan aarrekartat hopea-aarteen etsintään. Paluumatkalla laivalla Hämeenlinnan laivarantaan jaetaan hopea-aarre osallistujien kesken ja saadaan merirosvopalkinnot. Retki päättyy klo 16.30.

Lisämaksusta merirosvoateria 7 €/lapsi 3–12 v, 10 €/aikuinen

MERIROSVOATERIA I Lihapullia & kermaista pippurikastiketta

MERIROSVOATERIA II Paahdettua lohta & kurkku-jogurttikastiketta

 * annoksiin sis. perunasose ja raikas salaatti sekä jäätelö tai kahvi

Merirosvoristeilyt Hämeenlinnassa järjestetään joka torstai 29.6.–3.8.2017 klo 14–16.30.

Osta liput verkkokaupastamme »

Heinäkuun lasten sunnuntait Viikinsaaressa

Viikinsaaren kesäteatterissa on sunnuntaisin heinäkuussa koko perheelle hauskoja sirkustyöpajoja  ja lasten teatteriesitys.

Molli -lastenteatteriesitys

Molli on pieni ja kiukkuinen olento, joka asuu yksin suuren puutarhan keskellä. Sillä on haave. Se haluaisi ystävän, jonka kanssa voisi kuiskailla salaisuuksia, istua vierekkäin ihan hiljaa tai laittaa kaikki hyrskyn myrskyn. Ja mikä parasta – mököttää yhdessä! Saadakseen ystävän Molli opettelee kauniita lauseita ja harjoittelee kumartamaan kohteliaasti. Se haluaisi valloittaa hymyllään. Mutta Molli ei osaa hymyillä. Ja kuitenkin hymyn sanotaan olevan paras lahja, jonka ystävälle voi antaa. Mikä saa Mollin lopulta kikattamaan kippurassa, hekottamaan hepulissa ja hyrisemään hyvästä mielestä?

Molli on kaunis ja herkän humoristinen kertomus ystävyydestä ja yksinäisyydestä, kaipauksesta ja sisukkuudesta. Se on tarina meille kaikille, jotka ystävä tekee onnelliseksi.
Ikäsuositus: 5-10v.

Näyttelijät: Thomas Dellinger ja Jussi Jätinvuori
Alkuperäisteos: Katri Kirkkopelto
Ohjaus: Jukka Kittilä
Käsikirjoitus: Juho Golnick
Musiikki: Valtteri Lipasti
Puvustus: Kaarina Kopola
Lavastus: Elena Turja
Tuotanto: Kurnuttava Sammakko

Su 2.7. klo 14
Liput: 15 € sis. laivamatkat
Laukontorin lipputoimisto
Puh 041 477 2949
myynti@viikinsaarenkesateatteri.fi

Heinäkuun lasten sunnuntain sirkustyöpajat
Tule kokeilemaan hauskoja sirkustemppuja Viikinsaareen! Työpaja kestää 45 minuuttia ja paikkana toimii Viikinsaaren kesäteatterin alue.

Työpajat ja ajat

Sunnuntaisin 9.7., 16.7., 23.7. ja 30.7. klo 12, klo 13 ja klo 14
klo 12 Sirkustemppuja lapsille, 45 minuuttia: helpot ja hauskat sirkustemput erilaisilla välineillä mm. jongleeraus, kukkakepit, pyramideja
Osallistujamäärä max 30

klo 13 Perhesirkus, 45  minuuttia: sukelletaan sirkuksen maailmaan koko perheen voimin. Perhesirkus sisältää perinteisiä sirkuslajeja. Ennakkotaitoja ei tarvita. Kaikki ovat tervetulleita vauvasta vaariin!

klo 14 Pelletyöpaja: pelletyöpajassa haetaan omaa pellehahmoa hauskalla tavalla ja työpajassa pääsee myös esiintymään lopussa teatterin lavalla.
Osallistujamäärä max 25

Sateen sattuessa sirkustyöpajat järjestetään tanssipaviljongissa

Ohjaajina toimivat sirkusohjaajat Tuulikki Lankio ja Satu Söyrinki.

Liput
10 € sis.laivamatkat
Laukontorin lipputoimisto
Puh 041 477 2949
myynti@viikinsaarenkesateatteri.fi

Omatoimista tekemistä lapsille Viikinsaaressa

Viikinsaaressa on lasten leikkipuisto, josta löytyy muun muassa keinut, merirosvolaiva, keinulauta, pieni liukumäki ja puisia eläinveistoksia lasten tutkittavaksi. Saaresta löytyy myös jalkapallokenttä, minigolfrata sekä paljon pikkurahalla vuokrattavia ulkopelejä. Luontopolulta löytyy varmasti ihmeteltävää ja opittavaa lapsillekin.