KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUKSISTA HOPEALINJAN JA HOPEARAVINTOLOIDEN TOIMINTAAN

PÄIVITYS 1.6.2020 HOPEALINJAT ALOITTAA JÄLLEEN TOIMINTANSA JA KESÄN LIIKENNÖINNIN 2.6

 

Koronarajoitusten väljentyessä myös Hopealinjat pääsee vihdoin aloittamaan kesän 2020 toimintansa portaittain. Noudatamme kaikissa toimipaikoissa ja toiminnoissa tarkkaa huolellisuutta hygienia- asioissa. Rajoitamme kapasiteetteja ja asiakaspaikkoja kaikissa laivoissamme ja toimipaikoissamme turvataksemme asiakkaille ja henkilökunnallemme turvallisen ympäristön koronatilanteesta huolimatta. On ilo aloittaa kesätoiminta, mutta samalla tärkein asia meille on asiakasturvallisuus. Turvallisuus on aina kaikessa toiminnassamme keskiössä, mihin korona tuo tänä vuonna oman tarkkaan valvotun lisänsä. Käytössämme on myös edelleen poikkeustilanteen normaalitilanteesta poikkeavat varaus- ja peruutusehdot (kts. lisää tiedotteen lopussa)

 

Avaamme toimintojamme alla olevan mukaisesti:

TI 2.6 Bistro Kattila ja Ravintola Viikinsaari avaavat ovensa asiakkailleen sekä Viikinsaaren laivaliikenne ja kaikki muut Viikinsaaren toiminnot starttaavat.

 

Hopealinjan toimisto jatkaa asiakaspalveluaan normaalisti ja avaa ovensa asiakkaille. Samaan aikaan asiakas- ja lipunmyyntipiste Laukontorin satamassa aukeaa.

 

Hopealinjan asiakaspalvelu- ja myyntipisteet toimivat koko kesän 2020 myös virallisena Tampereen kaupungin matkailuinfopisteenä.

 

PE 5.6 Bistro Mustavuori avaa ovensa ollen avoinna viikoittain perjantaista sunnuntaihin klo. 13-19. KE 10.6 m/s Silver Skyn risteilyt Laukontorin satamasta alkavat. Tarjolla päivä-, ilta- ja erilaisia teemallisia risteilyjä aina uuteen vuoteen saakka.

LA 13.6 m/s Silver Moon aloittaa risteilykautensa Hämeenlinnassa tarjoten päivä- ja iltaristeilyjä sekä risteilyjä Visavuoreen.

 

TO 18.6 Höyrylaiva Tarjanne aloittaa liikennöinnin Tampere- Ruovesi- Virrat reitillä.

 

PE 19.6- LA 20.6 JUHANNUS

 

Hopealinjan perinteinen *mökki” Juhannus Viikinsaaressa sekä juhannusristeilyjä Tampereella, Virroilla, Nokialla ja Hämeenlinnassa.

 

Juhannuksen jälkeen kesäsesonki jatkuu melko normaalina aina syyskuun ensimmäisille viikoilla saakka.

 

Toivotamme jälleen kaikki uudet ja vanhat asiakkaat, yritykset ja ryhmät tervetulleiksi monipuolisten palvelujemme ääreen. Tehdään tästäkin kesästä poikkeustilanteesta huolimatta paras mahdollinen meille kaikille.

 

Seuraa tapahtumia, kampanjoita, aikatauluihin liittyviä asioita ja muita uutisiamme alla olevilta verkkosivuilta:

www.hopealinja.fi

www.viikinsaari.fi

www.ravintolaviikinsaari.fi

www.tarjannelaiva.fi

www.bistrokattila.fi

www.bistromustavuori.fi

Mikäli sinulla syntyy kysyttävää palveluihimme, tuotteisiimme, tapahtumiimme, koronatilanteen vaikutuksiin toiminnassamme, tms. olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tai myyntiimme.

asiakaspalvelu@hopealinja.fi p. +358 (0)10 422 5600

myyntipalvelu@hopealinja.fi p. +358 (0)10 422 5699

 

POIKKEUSTILANTEEN VARAUS- JA PERUUTUSEHTOMME UUSISSA JA VANHOISSA VARAUKSISSA

Koronasta aiheutuva yleinen tilanne huomioiden tulemme asiakkaitamme vastaan varauksien siirtoon ja peruutuksiin liittyvissä tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. Teemme kaikin mahdollisin keinoin matkojen suunnittelusta, palvelujen varaamisesta, jo olemassa olevien varausten hoitamisesta sekä kesästä unelmoimisesta mahdollisimman riskittömän asiakkaallemme.

 

Mikäli jo ostetut liput/tehdyt varaukset on Koronasta johtuvista syistä peruttava tai siirrettävä asiakkaan puolesta, kehotamme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme tai myyntiimme. Käsittelemme joustavasti jokaisen tilanteen erikseen kunkin asiakkaan kanssa.

 

Mikäli varauksia, tilaisuuksia tai tapahtumia joudutaan perumaan yhtiön toimesta yleisten määräysten velvoittamana tai yleinen tilanne muuten huomioiden, olemme yhteydessä asiakkaisiimme henkilökohtaisesti.

 

Ryhmämatkustajat:

*yhdistyksiltä ja ryhmämatkaajilta emme toistaiseksi peri normaalia varausmaksua (norm. 150€) '

*Alla olevat kohdat koskevat sekä vanhoja että uusia ryhmämyynnin varauksia

• peruutuksen voi tehdä viikkoa ennen tilaisuutta (norm. peruutusaika 30 pv ennen tapahtumaa) ja tällöin varausmaksu ja muu mahdollinen ennakkolaskutus palautetaan täysimääräisesti

• ilman muutosmaksua jo varattuja palveluja voidaan siirtää uuteen ajankohtaan

• varauksen yhteydessä määritellyt ryhmäedut tulevat koskemaan paikalle saapuvaa ryhmää, vaikka ryhmän koko olisi alkuperäisestä pienentynyt pienemmäksi kuin Hopealinjat ryhmäkoolta vaatii

 

Yksittäismatkustajat/Yksityisasiakkaat:

Alla olevat kohdat koskevat sekä vanhoja että uusia varauksia (liput/matkat)

 

*Peruutuksen voi tehdä viikko ennen tilaisuutta/matkaa/tapahtumaa, jolloin hinta palautetaan täysimääräisesti takaisin, jolloin

 

• tarjoamme kuluttoman mahdollisuuden siirtää jo varattu matka/palvelu toiseen ajankohtaan

• tarjoamme kuluttoman mahdollisuuden muuttaa matka/palvelu saman arvoiseksi lahjakortiksi

 

LAHJAKORTTIEN VOIMASSAOLOAIKA

 

*Jos jo ostetuissa lahjakorteissa voimassaoloaika umpeutuu ennen 30.6.2020 muutamme voimassaolon kuluitta tänne saakka. *Uusissa lahjakorttiostoissa laitamme voimassaoloajaksi automaattisesti 1½ vuotta